week van 8 januari

Maandag hebben we een tekst geschreven over ons droomkamp om zo hopelijk tot een kampthema te komen. We hebben ook een nieuw project gekozen door daar eerst voor jezelf eens over na te denken en 3 onderwerpen op te schrijven. Daarna moesten we in een groepje van ongeveer 5 kinderen zitten en hebben we samen 3 onderwerpen moeten kiezen. Tenslotte schreven we al de onderwerpen op het bord en hebben we gekozen voor een project rond de mens.

Dinsdag zijn we de dag begonnen met het koken van de lekkere soep. De kinderen die moesten koken hebben dan ook wel een stuk werktijd gemist. In de namiddag hebben we voorbladen gemaakt voor ons kookboek en een projectbundeltje over het project voeding.

Woensdag moesten we nog eens naar de bib. Voor we naar de bib gingen hebben we een thema gekozen voor ons kamp. Het is een sportkamp geworden. De rest van de dag was werktijd.

Donderdag hebben we nog eens Rots en water gedaan met Gerda. In de namiddag hebben we geleerd over hoe ons gehoor werkt door allerlei opdrachten daarrond te doen.

Vrijdag was het afwerktijd dus werkten we al onze bundels af. De kinderen van het vierde leerjaar hebben ook zelf een kalender gemaakt en daarop de vakanties en feestdagen ingevuld. Na de laatste speeltijd was het nog eens een SAP- moment. Dat was leuk.

 

Comments are closed.