week 28 januari door Fien en Emiel

Maandag begon zoals iedere week met sporten. Na de sportles hebben we nog eens laatste keer geoefend op de tafel van 9 voor de toets van maandag. Na het rekenen hebben we gegeten. Na het eten hebben we ons luisterverhaal afgemaakt en natuurlijk ook laten horen aan elkaar. De filmpjes hiervan kan je ook terugvinden op onze blog. Voor we naar huis gingen hebben we nog een korte praatronde gedaan.
Dinsdag begon de dag anders. Eerst gingen we rekenen en dan pas praatronde. Zo hadden we wat meer rekentijd. Na de speeltijd was het werktijd en na de middag hebben we een liedje geleerd. Nu kunnen we de Hokey Pokey zingen en zelfs dansen. Na de laatste speeltijd deden we een SAP- moment.
Woensdag begonnen we met de praatronde dan hebben we nieuwe vriendjes gekozen voor het vriendjeslezen. In de bib zijn we dan ook nieuwe boekjes gaan zoeken. Toen we terugkwamen van de bib hebben we even gelezen en nog wat gerekend.
Donderdag startte de dag met een praatronde rekenen en werktijd. Zoals de meeste voormiddagen. Na de middag keken we een filmpje over het skelet en loste we hier een paar vragen over op.
Vrijdag begon zoals iedere vrijdag met de klassenraad, rekenen en werktijd. Na de middag gingen we nog eens zwemmen en oefenen voor ons brevet.

 

Comments are closed.