Nieuwe vrije teksten voor onze verhalenboom van Jade en Arnaud .

Naar de speeltuin. Ikke en mama, papa en Lenthe waren naar de speeltuin geweest in de zomer, in de herfst, in de winter en in de lente, zonder h. Ik was op de glijbaan, op de schommel en op de wip. Toen heb ik spaghetti gegeten. Dat had mama en papa meegenomen voor als ik honger had. Toen gingen we naar huis en een dutje doen. Het was leuk. Jade 26 februari 2018
De Efteling. Misschien ga ik op zondag of straks of morgen nog een keertje naar “de Efteling”. Eerst nog een beetje slapen. Dan gaan we met de bobslee, met de bootjes in het water. Dan wordt ik nat, maar dat is niet erg. Dan ga ik in de trein, dan zie je alles van “de Efteling”. De bobslee en de trein vind ik het leukst. Ik heb daar al eens 6 of 7 of 8 of 9 of 10 of 11 keer geslapen. Arnaud 26 februari 2018
 

Comments are closed.