Nieuwe verhalen voor onze verhalenboom, de kleuters krijgen de smaak te pakken.

Een dikke bult. Ik was van de trap gevallen met mijn fiets. Eigenlijk was ik te dicht bij de trap gekomen. Toen was Mads bij mij komen logeren. Maar hij wou niet blijven slapen. Hij was toch de hele dag gebleven en toen was zijn papa hem komen halen. De hele dag hebben we ijs op de dikke bult gedaan. Maar het was een kleine trap van de tuin. De ambulance was niet moeten komen maar bij mama wel op een andere keer. Noortje 20 april 2017

 

 

Rikki was jarig. Rikki was jarig in het boek. Haar vriendjes waren mee. Toen hadden die op zijn verjaardag pannenkoeken gegeten. Rikki is een konijn. Zijn papa heeft een cadeautje voor hem bij. Het is zo een platte doos. Ik denk dat er brillen in zitten. Soetkin 20 april 2017

 

Elza en Olaf. Elza en Olaf ,die zijn soms aan ‘t slapen. Die gaan dan de trap op, naar boven. Olaf is de witte en die noemt een sneeuwman, een echte. Olaf eet graag kaas. En ik eet graag vleesje. Gitte 21 april 2017

 

Kleine popjes. Ik heb een doos vol popjes: een kikker, een giraf, zoiets als Anna en Elza…. een rendier, een tijger, een beer, een aap, een pandabeer, een zwaan, een muis, nog een zwaan. Die mogen hier blijven want de andere kleuters mogen daar ook mee spelen. Kaat 20 april 2017
 

Comments are closed.