Het geweldige Survivalkamp

10, 11 en 12 mei ging de tweede graad op kamp. Het was niet zomaar een kamp, het was een survivalkamp. Vooraleer het kamp van start kon gaan moesten we natuurlijk eerst op de kampplaats geraken. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Het was 47 km en dat met de FIETS!

Na een lange maar leuke tocht kwamen we aan op de prachtige kampplaats . Hier hebben we dan eerst enkele spelletjes gespeeld en vervolgens ons geïnstalleerd. De dag sloten we af met een heus kampvuur.

De volgende dag stonden we vroeg op om een dauwwandeling te doen. Hier moesten we opdrachten doen om puzzelstukken te verzamelen. Als we al de puzzelstukken hadden konden we de puzzel maken en op de achterzijde de volgende activiteit lezen. We gingen een MEGA- één- tegen- allen spelen. Het was een hele lijst maar uiteindelijk hebben we al de opdrachten volbracht.

Na dat spel brak de lucht open en viel het programma letterlijk in het water. De stroom was zelfs uitgevallen van de bliksem. Uiteindelijk hebben we het vuur terug aangekregen en hebben we nog lekkere marshmallows geroosterd.

Dag drie begon met enkele vrije spelen. Zo hebben we allerlei leuke dingen gedaan zoals frisbeeën en Viking Kubb. Daarna begon de uitdaging, een touwenparcours. Met als afsluiter een heuse deathride.

Kortom, het was een vermoeiend maar superleuk kamp.

 

Comments are closed.