Heel wat vrije teksten te plukken aan onze verhalenboom.

DSCN3162 (Medium)
“Muizenkorreltjes” Ik heb bij mij thuis ge-eten, muizenkorreltjes en kaas en choco. De muizen hebben sterke armen. Lopen, lopen, lopen als de vos komt. Heel snel…gevangen. De vos eet de muizen op! Dan gaan de muizen huilen. Miela
DSCN3176 (Medium)
“De luchtballon” Ik heb een luchtballon gezien bij mij thuis. Die was heel groot en groen. De mensen zwaaiden in de luchtballon. En ik ook. Meesje had de luchtballon ook gezien. Arjaan
DSCN3255 (Medium)
“Paardrijden” Mama en papa en Roos, Floris en ik waren op een paard gaan rijden. Het paard ging op de straat zo rijden juu juu juuuuhuuuu Ik hou het goed vast, juuuuhuuuu Mama en papa en Roos en Floris konden er niet afvallen, want iedereen houdt het goed vast. En nu ga ik het paard mee naar huis brengen. Ik hou van paarden en ook van pony’s. Willem
DSCN3286 (Medium)
“De emmer en de zee” In de emmer zitten schelpjes. Ik was in de zee geweest. Ik was heel veel nachtjes blijven slapen en heel veel dagen ge-eet. En op het strand gespeeld. Het was heel leuk. En ik heb in de zee gezwommen. Kozet
DSCN3344 (Medium)
“Paard is lief” Het paard is lief, schattig. Mama gaat paardrijden. De baby ook paardrijden. De baby is ook lief. Aline
DSCN3357 (Medium)
“Schelpjes” Ik heb schelpjes, want ik ben naar zee geweest. Dit is een zeesteen. Ik heb daar geslapen, twee nachtjes. Ik heb ook ge-eet, brood en eitjes. Ik heb ook gespeeld, verstoppertje. Ik had mij verstopt achter het huis. En dan had papa zich verstopt. Dan was ik terug naar de eetzaal gegaan. Er was ook een televisie. Fonne
DSCN3402 (Medium)
“Het paard is ziek” Een paard met een lange staart. Die is gevallen. En nu is die niet beter en nog niet beter. Die gaat naar het ziekenhuis. En dan is die beter. Juul
DSCN3453 (Medium)
“De tent” In de tent is een raam. Een mannetje in de tent. Nog een raam en nog een raam. Het mannetje gaat slapen. De tent staat in Plopsaland. En…..daar is nog een mannetje. Die gaat ook slapen in de tent bij zijn vriendje. “Twee nachtjes slapen” zei zijn vriendje. En het kleine tentje is voor de baby. Nette
DSCN3240 (Medium)
“De auto van mama” Een grote band van de auto .De auto van mama. Die is niet plat. Mads
DSCN3262 (Medium)
Daan

 

 

Comments are closed.