de laatste dag van maart

Gisterenochtend heerste er een opgewonden sfeer in de tweede graad. De leerlingen waren druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de voorstelling van hun klein project.

Er waren zeven groepjes verspreid over de speelplaats en de klas. In de klas werd verteld over WOII en Picasso. Bij de schuifaf kwam je meer te weten over Amerika. Aan het klimrek werd je meegenomen door treinen of vliegtuigen. Op het ballenveld belandde je in feest en Griekenland. Op het voetbalveld werd je al dansend meegevoerd naar Spanje en werden er schokkende dingen verteld voer elektriciteit! 🙂

Na een korte inleiding van Tom, mochten de toeschouwers zich verspreiden. Op het belsignaal schoven ze door totdat ze overal geweest waren.

Na de eerste ronde waren de zenuwen van de kinderen al wat getemperd en konden ze rustig, vlot en duidelijk, met veel intonatie en vertellen waar ze de voorbije weken mee bezig waren.

Het was heel fijn om te zien hoe alle kinderen straalden, we waren dan ook supertrots!

Na een korte afwerktijd, kwam de mama van Fien met een lekkere verfrissende verrassing!
Het is geen grap, vandaag is Fien jarig (PROFICIAT!)

In de namiddag gingen we zwemmen, de wildwaterbaan was open en er waren er golven in het andere bad! Inderdaad, het was vrij zwemmen!

Moe en voldaan gingen we de vakantie in 🙂

 

Tom & Carmen

Hier zijn nog enkele foto’s gemaakt door Meysem tijdens de afwerktijd

 

Comments are closed.