De eerste schooldag.

Hier vind je enkele van de vrije teksten over de eerste schooldag.

Na twee maanden vakantie was het eindelijk zo ver. Het nieuwe schooljaar komt er aan.
Ik verander van school. Het is heel fijn, mijn juf noemt Carmen en de meester Tom. We hebben spelletjes gespeeld om elkaars namen beter te leren kennen en toen was het speeltijd. Daarna leerden we regels over de praatronde. Na de middagspeeltijd maakten we een klasfoto. De juf en meester daagden ons uit voor een spel en wij hebben gewonnen. Toen moest ik naar huis. En dat was mijn eerste schooldag.

Helena

 

In de vakantie heb ik allemaal leuke dingen gedaan.
j o e p i e !
Het is terug school. We hebben het eerst gewuifd naar elkaar en dan leerde ik kennis maken met andere kinderen en ik vind het een leuke klas!!!

Fien

 

Comments are closed.