beroepen enzo twee

nog bezoek in onze klas…

Sofi, de mama van Maartje kwam vertellen over haar twee jobs en over het bezoek aan de koningin. We keken naar een filmpje over haar job als arts bij kind en gezin! Grappig dat Mingus zijn oma ook samen werkt met Sofi, zij weegt en meet de babytjes!

Sofi toonde ons welke kleuren en stofjes ze koos voor de nieuwe collectie  van volgend jaar! We zijn benieuwd wanneer de proefrokjes zullen aankomen! Ze toonde nog krantenartikels want Maartje stond nu ook in de krant! En Sofi werd geïnterviewd door TV Limburg om over Chat Mechant te praten! Maartje wordt zo nog een beroemd foto model!

273

Taylan kwam ook op bezoek hij is de papa van Mano. Hij werkt als brandweerman bij BP een bedrijf dat plastiek maakt! Hij moet als er brand is in het bedrijf snel zijn brandweerman kleding aantrekken! Hij heeft heel speciale schoenen waar hij in kan stappen en dicht kan ritsen! Zijn helm is ook speciaal die is fluo en zie je goed in het donker en door de rook! Taylan gaf ons een gouden tip: als je in een kamer vol rook bent: blijf dan laag bij de grond en kijk goed en zoek de deur om te ontsnappen!

Als je hulp nodig hebt bel dan 112: zeg goed waar je bent en wat er gebeurd is! 001 003 006 012 013

 

Comments are closed.