Week van 26 februari

maandag
We gingen naar een auteurslezeing van Guy Didelez. Mingus brengt verslag uit.

We gingen maandag naar de auteurslezing van Guy Didelez.
Hij vertelde ons over zijn boeken. Hij schrijft niet alleen voor kinderen boeken maar ook voor volwassenen. Hij vertelde een verhaal uit zijn boek, Heksenrace.

Hij vertelde dat zijn boeken vroeger niet zo een succes waren. Hij zei ons dat je vel geduld moest hebben om schrijver te zijn. Hij las ook nog een paar gedichten voor en beantwoordde onze vragen.

Het was interessant.

Mingus


dinsdag
we hebben praatronde gedaan en daarna zijn we gaan rekenen in de rekenklas zoals altijd. Toen was het speeltijd. Daarna deden we taal en voor we het wisten was het al etenstijd. Na de middag hebben we allerlei leuke dingen gedaan rond onze kleine projecten.

vrijdag
We starten de dag met de klassenraad. Er stond niets in het “ik vind niet leuk- boek”. Dat is altijd fijn! Na de klassenraad was er nog even tijd en deden we even een korte praatronde. We kregen ook allemaal vaste kapstokken. Daarna gingen we rekenen in de tussenklas en leerden we over thermometers. Na de speeltijd was het afwerktijd. We moesten vroeg eten want we gingen zwemmen. Hier oefenden we voor ons brevet. Na het zwemmen deden we nog vriendjeslezen en de taken.

 

Comments are closed.