waanzinnige post

dinsdag werd waanzinnige dinsdag…

Cindy bracht ons een speciale doos… een doos vol waanzinnige dingen…

we zagen er dat er ook WIN opstond en … er zat inderdaad een brief voor een wedstrijd in (en nog zoveel meer! )

dit was de brief:

Een waanzinnige boomhut zoals deze van Andy en Terry heb je nog nooit gezien. Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen en proberen terwijl ook hun boek tijdig klaar te hebben.

Tijdens deze zeeklassen nodigen Andy en Terry 26 kinderen uit om met hen een waanzinnige vakantie te beleven. Verwacht je aan een leuke uitstap vol inspirerende opdrachten, vulkanen, piraten, sterrenkijkers en andere waanzinnigheden. De kinderen kunnen niet alleen hun creativiteit de vrije loop laten gaan, maar zullen ook uitgedaagd worden om 26 waanzinnige vragen op te lossen.

De kinderen die deze 26 waanzinnige oplossingen vinden kunnen de speciale tickets voor de waanzinnige zeeklassen winnen!

Dus waag je kans en neem deel met je klas ! In deze doos vind je de waanzinnige benodigdheden: de waanzinnige lijst vragen, het gevangen pinguïnnetje, schets/notitieboekjes, de waanzinnige boomhut deel 1 en hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?

EN ja hoor… we willen allemaal ingaan op deze waanzinnige uitnodiging…

en starten met een eigen  waanzinnig verhaal in ons waanzinnig schriftje.

 

Comments are closed.