thuiswerk donderdag 26/3

De zon schijnt en dat zet ons aan tot berenjacht! Veel mensen in ons land hebben een beertje achter hun raam gezet. Dat zorgt voor verbondenheid en laat zien dat we elkaar steunen. Misschien ben je al net als Oona op berenjacht gegaan? Oona mocht zelf foto’s maken met het oude toestel van mama, knap gedaan!

Volg jij haar voorbeeld? zend dan jouw mooie foto’s maar naar ons!

 

Had je deze reuzenlange autobaan van Alies al gezien of hoe ze haar hele huis heeft verbouwt tot een hindernissenparcours? Daar neemt ze dapper de leiding, met zorg voor elkaar 😉 

Leonie heeft een leuke challenge voor ons. Als je thuis een speeltuig hebt dan kan je aan de slag. Heb je het niet? dan kan je misschien een andere challenge voor ons bedenken! 

 

Misschien hebben je mama en papa in de tuin gewerkt en is er een berg snoeiafval overgebleven? dan kan je net als Ilian een hut bouwen! 

Of misschien ben jij thuis het enige kind? Om je minder eenzaam te voelen kan je je knuffel mee aan tafel nemen 😉 

Gus die vond dat het tijd werd voor gezelligheid en bakte samen met zijn papa een heerlijke taart en krijgt van zijn grote zus de steun om aan het schoolwerk te beginnen! Gus zijn moestuintje krijgt ook al vorm… de worteltjes zaaien en in huis nog ander lekkers in kleine potjes doen! 

 

laat de plantjes maar groeien en vergeet niet af en toe te lachen 😉 

 

Comments are closed.