Thuiswerk dinsdag 24/03

Weer enkele nieuwtjes van enkele thuisfronten! Willen jullie ook iets kwijt wat er bij jullie in deze bijzondere tijd allemaal gebeurt? Stuur je foto’s door en wij posten het hier op de blog 😉            

gisteren was er weer eentje jarig! We wensen onze Jeff een gelukkige vierde verjaardag! 🥳

De jongens kunnen wanneer deze periode over is meteen aan de slag bij hun papa. Ze leren het vak echt kennen! Zo maken ze zelf cement, helpen graven, werken met machines,..

 

 

Luna ging samen met haar pluszussen en mama de ouderen vermaken op de parking van het rusthuis. Wat een leuk iniatief! Zijn er nog kinderen die acties doen voor de ouderen ? 

 

Joy mist haar vriendjes om mee te spelen, maar ze vindt gelukkig veel steun en vriendschap bij haar popje!

Thorben ging ook aan het werk. Hij schroefde zijn eigen bureautje in elkaar en ging daarna in de keuken aan de slag. Daar maakte hij bliss balls een gezond en energierijk tussendoortje.

recept bliss balls:

75 g havermout, 75g dadels, 60g noten, 1eetlepel pindakaas, 2el cacaopoeder en kokosrasp

Week de dadels 5 minuten in kokend water. Doe de andere ingrediënten in de keukenmachine en mix. de noten kan je er als laatste bijdoen zodat deze nog wat grotere brokken vormen. 

rol van deze brij 6 mooie balletjes en rol ze nog even door de kokosrasp.

smakelijk! 

en wat zie je hier?
een klein gelukje dankzij het zonnetje dat er gelukkig is om ons te steunen en te verwarmen in deze rare tijden!
Ook een gelukje, samen thuis het gezellig maken met een hapje en een drankje!
Uitdaging van Malin, Linus en Remus: de zelfgemaakte raket (pinterest bord gerda briers: spelletjes om thuis te doen) zo ver mogelijk afschieten. Welke komt het verst?
samen werken geeft plezier 🙂
Pasen in zicht, maar nog veel sintchocolade over ? Wij maakten allerlei koekjes om de restjes te verwerken. hierboven kort de ingrediënten voor bananenhaverkoekjes met chocolade. Smullen maar!
 

Comments are closed.