Strapweek door Mattias en Alexander

maandag
We zijn gaan sporten. Alexander heeft toch mee gesport ook al mocht hij niet van de dokter… (Mattias). We hebben geoefend voor de scholencross en Dwars Door Hasselt. We hebben een filmpje gekeken van de vlinder. We hebben 1,2,3 Dierentuin gespeeld dan moesten we bevriezen als dieren. Daarna hebben we vogelgeluiden beluisterd en nagedaan.

dinsdag
We hebben gewerkt en geleerd. We hebben een cadeau gemaakt voor Juliette. Terwijl hebben we een vrije tekst geschreven. Namiddag hebben we gewerkt aan de levenslijn. Die moeten we thuis afwerken.

woensdag
We hebben gerekend en onze tekst in het net geschreven. Daarna hebben we onze bundels kunnen afwerken. Daarna hebben we de tekst voorgelezen.

donderdag
Op donderdag zochten we in groepjes op over een dier, zoals honden, walvissen, wolven, kippen,…We noteerden de antwoorden en weetjes op een blad. We hebben het aan elkaar voorgesteld. We zijn van plaats veranderd. Twee kinderen gingen naar de schoolraad.

vrijdag
We hebben gestrapt vandaag. We hebben een fietsparcours gedaan maar jammer genoeg mocht Alexander niet meedoen. Daarna hebben we alles afgewerkt. Er was dit jaar voor de eerste keer een dictee. We hebben vlagjes mogen doen omdat we al klaar waren. Alexander had verloren tegen Mattias.

Alexander en Mattias
Untitled_Message

 

Comments are closed.