En…weer enkele nieuwe verhalen voor onze verhalenboom. Dit maal zorgden Linus en Marcel voor de vrije teksten.

Mijn helm. Ik ga soms met papa met mijn fiets naar oma Bieke. Ik fiets zelf, wel niet alleen, met papa. Op mijn helm staan race auto’s. Daar is er één en daar is er nog één. Die heeft vlaggen. En soms ga ik naar opa Jan zijn thuis. Ik ga ook met de fiets, soms nie, naar oma Mima. Ik vind fietsen leuk en voetballen. Marcel 26/3/2018
Een beetje eng. Ik was met Malin naar de Efteling. Papa had dat gezegd en mama wou mee. Daar waren boten en ik vond dat eng. Die krokodillen vond ik eng en die brulden. Daarna was er iets anders ook eng, een Chinese nachtegaal en elfen. Maar toen waren we ook naar de boten gaan kijken. En daarna heb ik “Langnek” gezien. Ik was ook in de kookpotten gaan zitten. Maar dat waren geen echte! Er waren stoeltjes in en een deur. Toen was ik in een wagentje, dat was grappig maar een beetje eng. Maar papa zei: ”Dat is niet eng”. Er is ook een planneke van “de Efteling”, maar dat is nog thuis. Toen was ik daarna thuis en had ik een dutje gedaan. Linus 26/3/2018
 

Comments are closed.