En nog teksten..

Een houten bus. Een houten bus voor in de klas mee te spelen van het oude huis waar ik vroeger woonde. De bus is zòoooooo dik ! Het nieuwe huis is heel groot.
Mooie schelpen . Ik was naar de Filipijnen geweest. Ik heb schelpen geraapt. En we waren daar iets gaan eten. Ik was met de neven gaan zwemmen, met Jadon en Jorron. Toen waren we in het nieuwe huisje gegaan. Papa en mama hebben eten gehaald. Mijn omi en opi wonen daar. En opa zijn knie is versleten. Mijn opa is al oud en mijn oma is heel lief. Mama en oma geven mij altijd kussen en papa ook.
Brussel. Ik was es naar Brussel geweest….. gaan betogen. Zo met de trein daar naartoe gereden met papa. Oma en opa waren er ook bij. Dan moet ge zeggen dat ge geen blikjes meer moogt gooien. Daar waren ook polities bij Om te kijken of iedereen flink was.
 

Comments are closed.