De week van 5 februari

maandag
Vandaag gingen we sporten. We oefende de schaarsprong. Daarna deden we een competitie hoogspringen. Na dat we sprongen moesten we 10 keer touwtje springen,80 keer pompen en we moesten ook onze knieën heffen. toen we terug op school waren was het speeltijd. Na de speeltijd oefende we de tafel van 9. Na de lange speeltijd schreven we onze vrije tekst. Toen hadden we nog een kwartier voor de volgende speeltijd. In dat kwartier deden we vriendjeslezen. Na de korte speeltijd hielden we een praatronde en was het alweer tijd om naar huis te gaan.

dinsdag
We deden omgekeerde maar eerst deden we zoals altijd rekenen. Na het rekenen was het korte speeltijd. Toen deden we proefjes rond het menselijk lichaam en knutselde we een mechanische hand. Na de middag gingen we naar de klas van Ilse want de eerste graad had onze klas nodig voor een projectvoorstelling. Bij Ilse in de klas deden we een praatronde en begrijpend lezen. Na de speeltijd deden we nog even werktijd.

Woensdag
Eerst deden we een praatronde, na de praatronde was het rekenen. Toen was het al speeltijd en na de speeltijd deden we nog even werktijd en voor we het wisten was het al tijd om naar huis te gaan.

Toon en Klaas

 

Comments are closed.