De week van 11 september

maandag
Eerst zijn we gaan turnen. Daarna was het een hele lange praatronde. We hebben het dierenrijk verkend. We hebben allemaal kaartjes uitgeknipt en opgeplakt op de juiste plek samen met onze meter en peter.

dinsdag
We hebben gerekend, gewerkt en ook wat gelezen. Namiddag heeft Anja een beetje voorgelezen uit het boek “De kast van koning Leopold”. Daarna schreven we een vrije tekst.

woensdag
We hebben de onze vrije tekst overgeschreven in het net. Daarna hebben we gerekend. Tijdens de speeltijd lagen overal bananenschillen en heeft Miranda gezegd dat we deze beter moeten opruimen. Na de speeltijd was het afwerktijd. Hier hebben we de bundels van vorige week afgewerkt.

donderdag
We begonnen de dag in de kring. Hier hebben 5 kinderen iets verteld. Daarna hebben we weer gerekend. Na de eerste speeltijd hebben we een filmpje gekeken en daar enkele vraagjes over beantwoord. Na de middag hebben we gelezen en de dieren in de juiste groep gezet en vastgeplakt om posters in de klas te hangen.

Door Lena en Pemma

vrijdag
Vandaag gingen we zwemmen in Hasselt. Maar Alexander mocht niet mee zwemmen omdat zijn arm nog niet genoeg genezen is. Voormiddag werkten we alles af. We aten iets vroeger omdat de bus van het zwemmen ook vroeger kwam.
Alexander en Mattias

 

Comments are closed.