De eerste verhalen voor de verhalenboom.

dsc00017
Een krokodil. De krokodil kan jou opeten. De krokodil heeft enge tanden. Die heeft zijn tanden niet gepoetst. De krokodil heeft hartjes op zijn lijf. En…de krokodil heeft een schilderij. Ik…”Minne”, heb die gemaakt. De krokodil is een worst. Als je die wakker maakt, zoekt die een hartje. En die heeft plakband op zijn lijf. De krokodil heeft een schaap in zijn lijf, opgegeten ! De krokodil had ook en schaar en een snee in zijn buik. Minne 20 oktober 2016

Ook de jongste kleuters maken al vrije teksten. Wij noemen ze verhalen voor de verhalenboom en hangen ze ook echt aan onze verhalenboom in de klas.

dsc00019
Mijn robot. Mijn robot kan ook pannenkoeken bakken. Mijn robot kan hard lopen. Mijn robot kan ook fietsen. Maar mijn robot kan niet met de auto rijden. Dat doen mijn papa en mama. Lieke 20 oktober 2016

 

dsc00020
Een grote wolk. De auto ging op straat. Het kindje ging bijten. Zoooooo Het kindje heeft mama gebijt. Plons in het water. Ik…… Ik ging zwemmen. De wolk was stuk gegaan. Eas 20 oktober 2016
dsc00021
De snelle robot. Die kan heel snel lopen. De snelle robot kan in de lucht vliegen. Die speelt ook in de maïsbak. Die kan op de fiets rijden. Ook op de brandweerauto kan die rijden. De snelle robot kan ook in de keuken werken. Die snelle robot bakt pannenkoeken. Gus 20 oktober 2016

 

 

Comments are closed.