dag 4 Kamo Kunstproject

De afronding van ons project startte met het bekijken van onze stop-motion filmpjes!

We glunderden en kregen meteen een nieuwe opdracht: elke naam moest nog gefotografeerd worden en de verbindende kracht van Maderas moest nog naar voren komen.

Dus : in groepjes aan de slag met onze namen en in groepjes Maderas laten kruipen op de speelplaats. Ook het nabouwen van voorbeelden met de blokjes oefenden we buiten.

Daarna maakten we de begingeneriek en mochten we samen met Jochem de soundtrack bij elk filmpje maken. Het werd een echte opnamestudio!

In de middagspeeltijd monteerde Jochem alles en tegen 13.30 konden we vertrekken naar zaal Alkarte in Alken. Daar bouwden we een tentoonstelling op: de foto’s en werkfiches van onze film werden opgehangen en de maderas blokjes werden weer ingezet om tot mooie kunstwerken omgetoverd te worden!

Daarna terug naar school… klaar maken voor het herfstfeest!

De kinderen die ook geoefend hadden voor een dans, toneel, liedje vertrokken al iets eerder, de anderen wandelden de tocht gewoon mee… . De ouders en vriendjes die onze film kwamen bewonderen stonden versteld… we blonken allemaal van trots en fierheid!

voor meer sfeerfoto’s van het herfstfeest zelf: zie feestblog!

 

Comments are closed.