dag 2 Kamo kunstproject

Op onze tweede dag was er normaal geen workshop voor onze klas, maar omdat we op donderdag toch graag meewilden rennen in de scholencross werd het schema verschoven en werkten we ook op dinsdag verder met de Maderas.

Jochem had foto’s van de verschillende installaties die we op maandag maakten: de camping, het zombiehuis, … . we dobbelden en kregen zo per groepje een locatie toebedeeld. Deze bouwden we na op een groot wit blad. Dit zal dus onze achtergrond worden voor het filmpje.

In een filmpje heb je ook personages, die baseerden we op de gekke mannetjes, vormen die we met de Maderas bouwden! We tekenden deze personages na. Eerst een schets en in de namiddag werd het echt uitgewerkt met verf, kleur, … .

Nu zijn er al weer enkele stappen op weg naar onze film genomen….

 

In de rest van de dag leenden we met veel plezier Jochem aan de anderen klassen: zo kregen zij ook een prikkelworkshop met het materiaal en de deskundige begeleiding van Jochem. Ook op hun blogs kan je enthousiaste verslagen lezen! Hun kunstwerken zijn te bewonderen op de herfstwandeling.

 

Comments are closed.