week 4

Opnieuw ging een kleine groep aan de slag met Beatrijs om een dierenonderzoek/paspoort te maken. De anderen gingen buiten dieren selecteren. We bepaalden samen de criteria en sorteerden dan de dierenfoto’s … we renden over het grasveld en controleerden nadien of iedereen de juiste kenmerken had gevolgd.

vb : uit het ei of uit de buik?

vacht-schubben-veren-haar- …

leefgebied: bos(woud), veld(steppe…), water, lucht, bergen, …

Outdoorlearning in onze klas.

In een volgend werkmoment plakten we al de foto’s tot vrolijke collages waarin we de kenmerken nog duidelijker maken. We lazen ook in al onze dierenboeken, daar bleken we een reuzen stapel van te hebben!

ochtendwerktijd heeft steeds veel voordelen: nog eens onbezorgd aan de slag gaan met iets wat volop onze interesse heeft doet ons werken!

 

Comments are closed.