Iedereen wil een verhaal aan onze verhalenboom hangen !

Gisteren… Gisteren heb ik mijn haar gekamd en een nachtje geslapen. Ik heb 2 bedden, een groot bed en een klein bed En ik heb een warm kussentje in mijn bed.
Lekker eten…… Ik was post uithalen. Toen handjes wassen, toen schort aan, kaas kapot maken. Nova eten. Nova is een poes. Bordjes opzetten en nog bordjes opzetten. En toen was mama in de keuken…. eten maken, ik eten, Nova in de mand en mama dikke duim.
Schrijven en schrijven…. Mama moet hard werken… schrijven …ehm nog schrijven en nog schrijven. Papa moet werken. En Vic moet in de crèche. Ik heb gsm… Kijken in auto… Mama gsm.
Wat heb ik nu weer bij ? Wat heb ik nu weer bij ? Ik heb zo een kleine stift met zo kleurtjes ook. Als ik ze wel vind, breng ik ze mee. Maar die is kwijt. Als de school gedaan is, zoek ik en leg ze op mijn bureau. Dat bureau is voor ons twee, voor Leonie en mij.
 

Comments are closed.