kleuteratelier: bouwen

bij ieder bouwwerk werd een verhaal vertelt:

het sprookjeskasteel: In het kasteel zit een prinses, de prinses stapt in het vliegtuig en vliegt weg. De prinses valt uit het vliegtuig, iedereen legt vlug kussens op de grond. De prinses valt op de kussens en kruipt eraf. Het vliegtuig gaat hoger en hoger en hoger. De politie stelt voor om allemaal te dansen! Linde, Maxim en Jason
Het Elzakasteel Elza is boos op Anna, omdat Anna geen vriendje meer wil zijn. De ridders hebben Elza in de gevangenis gestopt, toen moest ze huilen. Gelukkig was het raampje in de muur open en kon ze eruit. Anna is heel blij dat Elza ontsnapt is en ze geven elkaar een knuffel en een kus. De ridders zien dat Elza ontsnapt is en dat Elza weer vriend is met Anna. Ze doet alle sneeuw weg en gaan buiten spelen! Sofia en Finn
Een huis met een garage waar airco is, als je op een knopje drukt dan gaat die aan. In het huis hangt ook een propeller, als het te warm is gaat die aan. De ramen gaan elektrisch open. De auto is heel speciaal, kan over bruggen springen, kan alle kanten op rijden en de stoel heeft een motor die heel snel kan gaan! Eas en Kaat
de kleurrijke muur van Louis
 

Comments are closed.